Real Madrid: odaadás, szenvedély és alázat – így búcsúztak el Zidane-tól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.31. 17:41
Öt nappal azt követően, hogy csapatával sorozatban harmadszor is megnyerte a labdarúgó Bajnokok Ligáját, Zinédine Zidane, a Real Madrid vezető edzője bejelentette a távozását. A hírt azonnal kommentálták játékosai és a különböző hírcsatornák.

„Büszke vagyok arra, hogy a játékosod lehettem. Mister, mindent köszönök” – írta Cristiano Ronaldo.„Büszke vagyok arra, hogy a játékosod lehettem. Mister, mindent köszönök” – írta Cristiano Ronaldo.

 

Solo siento orgullo de haber sido tu jugador. Míster, gracias por tantísimo.

2.3m Likes, 18.4k Comments - Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Instagram: "Solo siento orgullo de haber sido tu jugador. Míster, gracias por tantísimo."




 

A Real Madrid másik ásza, a brazil Marcelo is hálásan emlékszik vissza a közös időkre.

„Mr. Zizou! Sokat tanultam melletted. Minden edzést és minden tanácsot úgy élveztem, mint egy gyerek. Nagyon különleges vagy számomra. A munkáddal, az odaadásoddal, szenvedélyeddel és mindenekelőtt az alázatoddal történelmet írtál” – olvasható.

 

Sergio Ramos azt emelte ki, hogy Zidane játékosként és edzőként is a csúcson búcsúzott el a Real Madridtól. „Köszönöm ezt a két és fél felejthetetlen évet. Az örökséged kitörölhetetlen, a mi imádott Real Madridunk történetének egyik legsikeresebb fejezete.”

 


A spanyol válogatott szélső, Lucas Vázquez is érzékeny búcsút vett edzőjétől. „Valódi élmény volt az irányításod alatt játszani, mister. Játékosként és most már edzőként is legenda vagy. Megtiszteltetés volt tanulni és nyerni veled. A legjobbakat kívánom” – írta.

Lucas Vázquez on Twitter

Ha sido un auténtico placer jugar a tus órdenes, mister. Leyenda como jugador, y ahora también lo eres como entrenador. Ha sido un honor aprender y ganar a tu lado. Te deseo lo mejor. Gracias y hasta pronto


 

 

„Gracias, Mister! Örömömre szolgált” – ennyit reagált Toni Kroos, a Real Madrid világbajnok középpályása.

 

Toni Kroos on Twitter

Gracias Mister! It's been a pleasure!



 

Sky Sports Statto on Twitter

Zinedine Zidane ends his 2-and-a-half year spell as @realmadrid Head Coach 149 Games in charge 104 Wins 393 Goals scored 8 Major trophies 33 CL games 3 CL titles Became first manager ever to win 3 successive CL/European Cups in it's 63 year history



UEFA Champions League on Twitter

Zidane at Madrid (player & coach combined) UEFA Champions League UEFA Super Cup Club World Cup   Spanish Super Cup Liga Intercontinental Cup #UCL #UCLfinal





 

 

 

 

SZAVAZÁS

Ki lesz Zidane utódja a Real Madridnál?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik