Real Madrid: Nem mondhatnám, hogy élvezem a játékot – Bale

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2019.09.05. 19:37
null
Gareth Bale-nek fáj, hogy bűnbaknak kiáltották ki (Fotó: AFP)
Gareth Bale saját elmondása szerint nem élvezi a játékot a 2019–2020-as idény elején, mivel az átigazolási időszakban többször is közel került ahhoz, hogy elhagyja a Real Madridot.

 

A walesi játékost rengetegen kritizálják gyakorlatilag már a Madridba szerződése óta, és mivel az előző idényben a Real szereplése jócskán elmaradt a korábbi évek teljesítményétől, újra felvetődött a távozása.

„Megértem, hogy nagyobb bűnbak voltam a többségnél, de ez még akkor is rosszulesett, ha nem feltétlenül tartottam igaztalannak. Az előző idény végéhez közeledve egyre nehezebb lett, ezt nem tagadom, de nemcsak nekem, a csapatnak sem ment” – mondta Bale a Sky Sportsnak.

„Nem mondhatnám, hogy boldogan játszok jelenleg, de játszok, és amikor a pályán vagyok, profiként viselkedek, és mindig beleadok mindent – legyen szó a klubról vagy a válogatottról” – tette hozzá a walesi szélső.

„Biztos vagyok benne, hogy lesznek még a távozásommal foglalkozó pletykák. Erről majd beszélni kell a Real Madriddal, ez rám és a klubra tartozik, és nekünk kell végül dűlőre jutnunk egymással” – mondta az átigazolási hírekkel kapcsolatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik