Real Madrid: Mindhalálig kitartunk Zidane mellett – Ramos

BACSKAI JÁNOSBACSKAI JÁNOS
Vágólapra másolva!
2019.10.21. 20:02
null
Sergio Ramos: kincstári optimizmus? (Fotó: AFP)
A spanyol és a nemzetközi sajtót bebolyongta hétfőn a hír: megingott a Real Madrid francia vezetőedzőjének, Zinédine Zidane-nak a posztja, és sokan már az utód személyét is tudni vélik: José Mourinho térhet vissza Madridba. Sergio Ramos szerint nincs oka a változtatásnak.



„Történt velünk a hétvégén bármi is, már csak az jár a fejünkben, hogy jól futballozzunk, és megnyerjük ezt a mérkőzést. Nincs más választásunk, vagy győzünk, vagy győzünk – nyilatkozta a csapatkapitány Sergio Ramos a Mallorca elleni sokkoló vereség után és a Galatasaray elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt. – Mindenki tudja, hogy az egész keret mindhalálig kitart Zidane mellett, bármi történjen is, az egységet kell sugároznunk kifelé is. A Madrid mindig feláll bármilyen rossz helyzetből, ez az egyetlen útja annak, hogy ismét összerázódjunk. Az eredmények aztán majd mindenkit az oldalunkra állítanak majd. Mindenki tudja, hogy mindent beleadunk Zidane vezetése alatt, ha pályára lépünk, bízunk az edzői módszereiben.”


„Zidane semmitől sem fél, ismeri a klubot, tudja, hogyan mennek itt a dolgok nap mint nap. De minden az eredményekről függ, és Zidane megérdemli a tiszteletet azért, amit elért a Reallal. A futballban sok játékos és edző számára Mourinho a mérce. Könnyű lenne kimondani, hogy Zidane itt marad velünk az idény végeztéig, ez véget vetne a pletykáknak, régóta halljuk már, kik akarnak ide jönni edzőnek” – tette még hozzá a 33 éves játékos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik