Real Madrid: meglepő név a listán, a Bayern klasszisa jön?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.16. 11:03
Az As értesülései szerint a Real Madrid labdarúgócsapata egy olyan játékost próbál átigazolni a nyáron, akivel eddig még a legelvetemültebb oldalak sem boronálták össze a blancókat: David Alaba, a Bayern München osztrák védője került a madridi kiszemeltek közé.

Az As hasábjain egy váratlan név tűnt fel, a spanyolok állítják, a Real Madrid közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Bayern München futballistáját, David Alabát. David Alabát.

Carlo Ancelotti a balbekk pozíciójában felváltva használja Marcelót és Fabio Coentraót, a portugál azonban nagy valószínűséggel távozik a nyáron, így tökéletesen illene a csapatba az eredeti posztját tekintve balhátvédként játszó, középpályásként is bevethető 33-szoros osztrák válogatott játékos.

Az As állítja, a transfermarkt.de által 38 millió euróra értékelt Alaba megszerzése elsőre lehetetlennek tűnt, ám a madridiak olyan ajánlattal készülnek, amelyre Pep Guardioláék képtelenek lesznek nemet mondani, ráadásul a tárgyalásoknál újra bevetik közvetítőként a Toni Kroos szerződtetésénél is segédkező Giovanni Branchinit.

Nem Alaba lenne az első érkező a nyáron a hátsó alakzatba, egybehangzó sajtóhírek szerint a királyiak már megegyeztek a Porto brazil jobbhátvédjével, Danilóval, aki egy 20 és 30 millió euró közötti összegért válthat klubot a következő átigazolási időszakban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik