Real Madrid: megegyeztek az Ajax középpályásával – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2019.08.02. 17:13
null
Van de Beek kulcsszerepet vállalt az Ajax sikereiben (Fotó: AFP)
Spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid labdarúgócsapata mindenben megegyezett az Ajax 22 éves támadó középpályásával, Donny van de Beekkel.

 

A Marca pénteken arról számolt be, hogy a Real Madridnak sikerült közös nevezőre jutnia Van de Beekkel, aki készen áll arra, hogy a spanyol fővárosba költözzön. A madridi lap azt is hozzáteszi, bár a játékossal létrejött a megállapodás, az Ajaxnak egyelőre nem sikerült olyan ajánlatot tennie Florentino Péreznek, amelyre rábólintott volna a holland bajnok.

A 2018–2019-es idényben Van de Beek remekül játszott, oszlopos tagja volt a Bajnokok Ligájában elődöntőig menetelő, valamint a holland bajnokságot megnyerő Ajaxnak, így nem meglepő, hogy magára vonta a Real Madrid figyelmét. A Transfermarkt 40 millió euróra becsüli értékét, a madridiaknak azonban 60-70 millió euró közötti összeget kell majd kifizetniük, amennyiben meg akarják szerezni a holland labdarúgót.

Zinédine Zidane számára fontos lenne még egy középpályás, miután távozott a csapattól Marcos Llorente és Dani Ceballos. A 22 esztendős futballista mellett a francia vezetőedző szeretné honfitársát, Paul Pogbát is Madridba csábítani, aki minden bizonnyal hajlana az üzletre, mivel nem érzi jól magát a Manchester Unitednél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik