Real Madrid: megegyeztek a csatárról, 60 millió euróért érkezik – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.04. 10:31
null
Luka Jovics a Chelsea kapuját is bevette az Európa-liga elődöntőjének első mérkőzésén (Fotó: AFP)
A spanyol As beszámolója szerint a Real Madrid megegyezett az Eintracht Frankfurttal Luka Jovics klubváltásáról: a királyi gárda 60 millió eurót fizet a szerb támadóért, aki hat évre ír alá új klubjához.

 

A még mindig csak 21 éves támadót az elmúlt hónapokban a Barcelonával, a Real Madriddal és a Bayern Münchennel is összeboronálták, ám az elmúlt hetekben már arról szóltak a hírek, hogy a madridiak lesznek a befutók – és nagyon úgy néz ki, hogy így is lesz.

Az As úgy tudja, a német együttes 48 millió eurót kap a vételárból, a maradék 12 millió a Benficáé lesz, amely korábban belefoglalt egy olyan opciót a szerződésbe, hogy bármilyen jövőbeli átigazolás díj 20 százaléka őt illeti meg. A Marca megegyezésről még nem ír, a játékos lehetséges Madridba igazolásával kapcsolatban azonban megjegyzi, hogy a Frankfurt Mariano Díazt is szeretné belefoglalni az üzletbe. A dominikai válogatott futballista tavaly nyáron tért vissza a Lyontól, ám nem sikerült alapemberré válnia, Zinédine Zidane második regnálása alatt csupán egyetlen mérkőzésen volt kezdő, de Julen Lopetegui és Santiago Solari sem adott neki sokkal több lehetőséget.

Luka Jovics a jelenlegi idényben 44 tétmérkőzésen 26 gólt szerzett, emellett hét gólpasszt is adott az Európa-liga-elődöntős, a német Bundesligában 4. helyen álló – így jelen állás szerint a következő évadban Bajnokok Ligája-induló – Frankfurtban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik