Real: Marcelo menni akar, ő maga kérte, hogy engedjék

Vágólapra másolva!
2018.10.22. 11:56
Olasz sajtóértesülések szerint Marcelo, a Real Madrid labdarúgócsapatának brazil sztárja januárban a Juventushoz szerződne.

A spanyol média hetek óta arról cikkez, hogy Marcelo szívesen követné Cristiano Ronaldót, aki a nyáron a Juventushoz igazolt.
A spanyol média hetek óta arról cikkez, hogy Marcelo szívesen követné Cristiano Ronaldót, aki a nyáron a Juventushoz igazolt.

Most a Tuttosport is csatlakozott a témához – a lap egyenesen arról ír, hogy Marcelo ügynöke levélben már jelezte is ügyfele távozási szándékát a Real Madrid vezetőségéhez, arra kérve Florentino Pérezéket, hogy januárban engedjék el Marcelót a Juventushoz.

A Tuttosport úgy tudja, hogy a Juve részéről kölcsönös az érdeklődés, sőt, a klubnál már azt is kitervelték, hogyan teremtik meg a szükséges összeget Marcelo szerződtetésére: a gárda elpasszolná Alex Sandrót az angol élvonalba, amelyből több klub is szívesen látná a védőt.

A hírek szerint Pérez 50 és 60 millió euró közötti összegért már elengedné Marcelót, s ez a Juventus számára elfogadható ár a balhátvédért.

A 30 esztendős Marcelo 2007-ben igazolt a királyi gárdához, 13 idény alatt összesen húsz trófeát nyert a Real Madriddal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik