Real Madrid: már sínen van a következő „galaktikus” igazolás?

Vágólapra másolva!
2017.03.27. 10:41
null
Eden Hazard iránt nagy a kereslet (Fotó: AFP)
Eden Hazard szolgáltatta a címlapsztorit a Marca vasárnap megjelenő számának – a Chelsea belga labdarúgójának Real Madridba igazolása újra vezető téma a madridi sajtóban.

 

A spanyol sportnapilap szerint Eden Hazard képviselői „pozitív megbeszélést” folytattak a labdarúgó Real Madridba szerződéséről.

Az ügylet körvonalazódását jelzi, hogy Hazard hónapok óta spanyolul tanul – teszi hozzá a Marca, amely szerint a belga játékos tökéletesen megfelel újabb „galaktikus igazolásnak”. Florentino Pérez madridi klubelnök ugyanis ilyesmit irányzott elő nyárra.

A Marca nettó nyolcmillió font körülire becsüli Hazard évi fizetését a Chelsea-nél; ez nagyjából a Cristiano Ronaldo-, Gareth Bale-kategória, vagyis valóban „galaktikus”.

Előmozdíthatja a megegyezést, hogy Antonio Conténak, a Chelsea menedzserének nem lenne ellenére, ha James Rodríguez az ő csapatát erősítené – márpedig a kolumbiai több játéklehetőségre vágyik, mint amennyi a spanyol fővárosban jut neki.

A Real már tavaly nyáron kacérkodott Hazard szerződtetésének gondolatával, ám a belga akkor még nem kívánt változtatni; a Daily Mail szerint a körülmények időközben megváltoztak.

A spanyol Diariogol szerint Hazard már a leendő spanyolországi otthonát és gyermekei iskoláját/óvodáját is kiválasztotta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik