Real Madrid: Levy szivárogtatott Bale 100 milliós rekordáráról?

Vágólapra másolva!
2013.09.04. 10:02
null
A világ legdrágább játékosaként zsonglőrködhet Bale (Fotó: Reuters)
A francia L'Équipe állítása szerint a Tottenham Hotspur elnöke, Daniel Levy szivárogtatta ki a BBC-nek, hogy Gareth Bale világrekordot jelentő 85.4 millió fontért (100 millió euróért) szerződött a Spurstől a Real Madridhoz.

A lap úgy tudja, Levy a szivárogtatással azt kívánta bizonyítani a Tottenham drukkereinek, hogy ígéretének megfelelően nem adta el 100 millión alul a szélsőt. Ugyanakkor a szerződés ebben az ügyben titoktartásra kötelezte volna – valószínűleg azért, hogy Cristiano Ronaldo ne sértődjön meg azon, hogy megdöntötték az átigazolási rekordját.

Ráadásul Bale fizetése (évi nettó 13 millió euró) is napvilágra került, pedig a Real ezt sem feltétlenül akarta nyilvánosságra hozni – ebben az ügyben a walesi menedzsere, Jonathan Barnett a „hunyó”. A Real épp alkudozás után (és aláírás előtt) van Cristiano Ronaldóval a portugál világklasszis 17 millió eurós gázsijáról, a madridiak pedig attól tartottak, hogy ez és Bale fizetésének nyilvánosságra hozása játékosok sorának megemelt fizetési igényeivel járna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik