Real Madrid: legalább öt játékos távozásával számolnak – sajtóhír

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.03.29. 10:47
null
Elképzelhető, hogy Luka Modric is búcsút int a Real Madridnak (Fotó: AFP)
A spanyol As információja szerint nagyobb vérfrissítést terveznek a Real Madridnál, ezért a nyári átigazolási időszakban nagytakarítás jöhet: a vezetőség legalább négy vagy öt labdarúgótól biztosan megválna.

 

Zinédine Zidane állítólag nem gördít akadályt James Rodríguez, Gareth Bale, Lucas Vázquez és Mariano Díaz távozása elé sem, ha valamelyik játékosért megfelelő ajánlat érkezik. Emellett az As szerint három alapember, Nacho, Marcelo és Luka Modric távozása is a levegőben lóg, esetükben mindenképp közös megegyezéses döntés várható annak tudatában, hogy mekkora szerep hárulna rájuk a jövőben. Továbbá – akárcsak az előző két átigazolási időszakban – a vezetőség ismét megpróbálja rávenni Brahim Díazt, hogy kölcsönbe elhagyja a királyi gárdát.

A cél, hogy a felszabaduló pozíciókra új játékosok érkezhessenek. Asraf Hakimi és Martin Ödegaard visszatér a kölcsönjátékból, továbbá a középpálya megerősítése is tervben van: erre a vezetőség a Napoli spanyol válogatott játékosát, Fabián Ruizt nézte ki, míg Zidane leginkább honfitársát, a Manchester Unitedben szereplő Paul Pogbát látná szívesen Madridban.

A spanyol lap szerint egy új kilences, azaz egy Erling Haaland „típusú” csatár is érkezhet – különösen, ha Luka Jovics továbbra sem tudja hozni a tőle előzetesen elvárt teljesítményt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik