Real: komolyan gondolják, és a Barca sztárjával tárgyaltak?

Vágólapra másolva!
2016.01.21. 19:21
Január elején hatalmas port kavart az a hír, miszerint Roberto Carlos, a Real Madrid labdarúgócsapatának brazil legendája visszatér a blancókhoz, és megpróbálja meggyőzni az ősi rivális FC Barcelona klasszisát, Neymart, hogy tartson vele a spanyol fővárosba. A pletyka teljesen hihetetlennek tűnt, ám most újabb részlet szivárgott ki…

„Neymar még fiatal, biztos vagyok benne, hogy jövőre már sokkal nagyobb esélye nyílik az Aranylabdára, mint most. Viszont Lionel Messi és Cristiano Ronaldo továbbra is versenyben lesz! Ha lehetőséget kapok a Real Madridnál, mindenképpen megpróbálom rávenni, hogy a fővárosiakért elhagyja a Barcelonát” – mondta Roberto Carlos.Ha lehetőséget kapok a Real Madridnál, mindenképpen megpróbálom rávenni, hogy a fővárosiakért elhagyja a Barcelonát” – mondta Roberto Carlos.

A brazil mondatai kiverték a biztosítékot a Barca drukkereinél, akik érthetően kétkedéssel fogadták a hírt, hogy egyik legjobbjuk az ősi riválishoz szerződik.

Bár a felvetés valóban hihetetlennek tűnt, könnyen lehet, hogy mégis van némi igazságalapja, most ugyanis az Onda Cero azt állítja, Neymar tényleg tárgyalóasztalhoz ült a blancókkal.

A spanyol rádióadónál úgy tudják, egyezségről egyelőre szó sincs, ám Neymar az Aranylabda-gálát követően valóban meghallgatta a Real Madrid vezetőségének ajánlatát.

Arról már, hogy mi volt a brazil klasszis reakciója a királyiak monológja hallatán, nincs hír...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik