Real Madrid: lebuktatták a füllentő Ancelottit, itt a bizonyíték

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.19. 20:15
null
Ancelotti kínos helyzetbe került (Fotó: Action Images – archív)
Carlo Ancelotti, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid vezetőedzője nagyon kínos helyzetbe került. A madridi klub vezetőedzője tagadta, hogy a Gulf Newsnak adott interjúban arról beszélt volna, hogy megbánta Mesut Özil elengedését, ám most nyilvánosságra hozták az interjú hangfelvételét.

Vasárnap este a madridi As napilap honlapján szembesítette a szurkolókat Ancelotti füllentésével, aki a pénteki sajtótájékoztatón úgy fogalmazott: „Nem beszélek olyan játékosról, aki már nincs itt. Újra és újra meg kell ismételnem magam. Meglepődve olvastam az újság történetét, amely kitalált és megalapozatlan" – mondta Ancelotti, aki nem kívánt tovább magyarázkodni.

Ám úgy tűnik, mégis lesz oka magyarázkodni, ugyanis a Gulf Newstól az As-hez került hangfelvételen – amelyen angolul ad interjút – úgy fogalmaz: „Hibát követtünk el, amikor lehetővé tettük Özilnek, hogy távozzon a klubtól. Végül így döntöttünk, és Di María maradt a klubnál, bár Di María nem annyira jó, mint Özil."

Az As napilap egyenesen a Gulf News újságírójától szerezte meg az eredeti interjú felvételét, aki elárulta, személyesen beszélgetett az olasz edzővel, és rajta kívül még legalább kilenc tanúja volt a beszélgetésnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik