Real Madrid: Jövőre már nem leszek itt - Mourinho

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.17. 16:17
„Jövőre már nem leszek itt” – mondta állítólag José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője egy amatőredzőknek tartott minapi előadás alkalmával, sőt előkerült egy fénykép is, mindezekből pedig a jelenlévők arra következtettek: a portugál tréner távozik a királyi klubtól, és korábbi klubjába, a Chelsea-be igazol.

A népszerű Punto Pelota televízió-műsor által megszellőztetett sztori szerint Mourinho hétfőn a Canillas futballklub meghívására – itt játszik a fia – előadást tartott több mint ötven amatőredzőnek, és miután részletesen beszélt a Real Madridnál zajló szakmai munkáról, a találkozó sikerét látván a házigazdák arra kérték: jöjjön jövőre is. Erre érkezett a sokatmondó válasz:

„Az nem lesz könnyű. Jövőre ugyanis már nem leszek itt” – mondta állítólag a portugál tréner, az eseményről beszámoló szem- és fültanú szerint „nagyon-nagyon komolyan”.

Állítólag valahonnan előkerült egy fotó is a Chelsea-ről, és rámutatva Mourinho azt is elárulta: „Jövőre már itt leszek.”

Mourinho madridi távozásáról és angliai visszatéréséről az utóbbi hetekben több találgatás is napvilágot látott, az edzőtől azonban még nem idéztek ilyen értelmű kijelentést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik