Real: James és Bale továbbra sincs bevethető állapotban

Vágólapra másolva!
2019.11.08. 16:09
null
James és Bale továbbra sem találja formáját a Realban (Fotó: AFP)
A Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője, Zinédine Zidane megerősítette, hogy James Rodríguez és Gareth Bale továbbra sem edz a csapattal, számol róla be a Marca. A francia tréner megszólalt Kylian Mbappéval kapcsolatban is.

 

A Real Madrid szombaton játszik a spanyol bajnokságban az Eibar vendégeként. A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Zidane elárulta, James Rodríguez és Gareth Bale ezúttal sem lesz bevethető.

„Nem állítom, hogy sérültek, de nincsenek olyan állapotban, hogy pályára lépjenek. Elutaznak majd a nemzeti csapatukba, ahol lesz öt-hat napjuk. Meglátjuk, hogy készen állnak-e futballozni a válogatottban” – mondta Zidane.

„Már mozogtak a pályán, de még nem edzettek a csapattal, ha pedig nem edzel a csapattal, nem fogsz játszani a hétvégén. Az ő döntésük, hogy velünk edzenek vagy sem, de úgy tűnik, még kell nekik némi idő, hogy ezt tegyék” – tette hozzá a Real trénere.

Zidane megszólalt Leonardóval, a PSG sportigazgatójával kapcsolatban is, aki szerint ő megzavarja Mbappé koncentrációját, amikor táplálja az átigazolási pletykákat.

„Én csupán annyit mondtam korábban is, hogy Mbappé álma mindig is az volt, hogy a Realban játszhasson, ezek az ő szavai. Ebből mindenki azt szűr le, amit akar” – jegyezte meg a francia tréner.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik