Real Madrid: hivatalosan is bemutatták Eden Hazard-t – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.13. 20:09
null
Florentino Pérez mutatta be Eden Hazard-t a Real Madrid-szurkolóknak (Fotó: AFP)
A Real Madrid labdarúgócsapata hivatalosan is bemutatta a Chelsea-től szerződtetett Eden Hazard-t. A belga klasszis bemutatására több tízezer ember látogatott ki a Santiago Bernabéu Stadionba.

Hazard klubváltását a Real Madrid és a Chelsea egyaránt múlt héten pénteken jelentette be hivatalosan. A belga labdarúgó ma délután átesett az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, s este a Santiago Bernabéu Stadionban mutatták be – sajtóhírek szerint 50 ezer Real Madrid-szurkoló előtt.

Real Madrid C.F. on Twitter

@hazardeden10 pasó su reconocimiento médico en el Hospital Universitario @sanitas La Moraleja. #WelcomeHazard | #HalaMadrid | #ImpulsoSanitas



„Nagyon várom, hogy végre a Real Madridban játszhassak. Ez volt a gyerekkori álmom, és most itt vagyok. Csak élvezni szeretném a pillanatot” – mondta Eden Hazard, aki spanyolul köszöntötte a közönséget, majd franciára váltott, mivel elmondása szerint egyelőre nem túl jó a spanyolja.

Érdekesség, hogy Hazard bemutatása alatt a királyi gárda szurkolói többször is az „Mbappét akarjuk” rigmust énekelték.

A szurkolók csókot követeltek a címerre, Hazard nem tétovázott:

Real Madrid C.F. on Twitter

Los #RMFans pidieron a @hazardeden10 que besara el escudo... ¡Y LO HIZO! #WelcomeHazard | #HalaMadrid https://t.co/eEOqChtRnJ



Real Madrid C.F. on Twitter

Muchas gracias y... #HALAMADRID! #WelcomeHazard https://t.co/3fjXw8Fbni



Hazard vételárát nem hozták nyilvánosságra, ám a Sky Sports információi szerint a Real Madrid 88 millió fontot (100 millió eurót), bizonyos feltételek teljesülése esetén pedig további bónuszokat fizet a Chelsea-nek a belga labdarúgóért, akinek a végleges ára elérheti a 130 millió fontot.

A Real Madrid idén már szerződtette EdenHazard-t,LukaJovicsot,ÉderMilitaótés FerlandMendyt– valamintRodrygois idén teszi át székhelyét Madridba, az ő szerződtetését már 2018 nyarán bejelentette a klub.

A teljes bemutatás

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik