Real Madrid: „Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ez normális”

Vágólapra másolva!
2017.09.08. 15:00
Marcelo, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid klasszis védője még mindig nehezen tudja elhinni, milyen sikereket ért el eddigi pályafutása során.

A 29 esztendős Marcelo klubcsapatával, a Real Madriddal bezsebelt többek között négy bajnoki címet és három Bajnokok Ligája-trófeát, emellett a 48-szoros brazil válogatott védő a nemzeti csapattal 2013-ban Konföderációs Kupa-sikert ünnepelhetett. Marcelo klubcsapatával, a Real Madriddal bezsebelt többek között négy bajnoki címet és három Bajnokok Ligája-trófeát, emellett a 48-szoros brazil válogatott védő a nemzeti csapattal 2013-ban Konföderációs Kupa-sikert ünnepelhetett.

Ugyanakkor Marcelo a Real színeiben lejátszott több mint 400 összecsapás után is nehezen tudja elhinni, meddig jutott a labdarúgás világában.

„Néha amikor felébredek, ezen gondolkozom. Tizenegy év a Realnál, ugyanennyi a brazil válogatottban – ecsetelte eddigi pályafutását Marcelo.Mindezt én, egy őrült, támadó felfogású védő… Hogyan lehetek még itt?”

„Ha azt mondanám, hogy ez normális, hazudnék. Minden egyes nap, amikor edzésre megyek, leparkolok az autómmal és besétálok a Real Madrid öltözőjébe, rengeteg érzelemmel tölt el, még akkor is, ha ezt nem is mutatom ki. Az, hogy ennek a klubnak, a történetének a részese lehetek, számomra felbecsülhetetlen.”

„Roberto Carlos nagy példaképem – úgy rohant fel és alá a pálya bal szélén, mint valami szörnyeteg.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik