Real Madrid: Ezek után hogy rakjam ki CR-t? - Ancelotti

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.05. 15:42
Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője minden labdarúgójával elégedett volt a Granada ellen 9–1-re megnyert találkozót követően, Cristiano Ronaldo szárnyalása pedig az olasz szerint az egész csapatnak jót tett.

Mint arról beszámoltunk, a Real Madrid hazai pályán megsemmisítő, 9–1-es verést mért a kieső helyen álló Granadára. a Real Madrid hazai pályán megsemmisítő, 9–1-es verést mért a kieső helyen álló Granadára.

„Örülök, de gondolkodás nélkül elcserélném ezt a győzelmet kilenc egygólos sikerre, nagyon közel a szezon vége… Elégedett vagyok minden játékosommal, gyorsan gondolkodtak, rengeteg helyzetet alakítottak ki, és ezek nagy részét ki is használták. Kiemelném James Rodríguezt, aki két hónap kényszerpihenő után nagyszerűen teljesített” – mondta a találkozó után Carlo Ancelotti.

A királyiak sikeréből Cristiano Ronaldo egymaga öt góllal vette ki a részét, ezt pedig természetesen az olasz szakember sem hagyhatta szó nélkül.

„CR a csapattal együtt fejlődik, és napról napra jobban futballozik. Sosem lőtt még a Real játékosaként öt gólt egy meccsen, egy ilyen szereplés mindannyiunknak hatalmas lökést ad. A játékosaim frissek, most már nem rotálhatok. Egy ehhez hasonló teljesítmény után mégis hogy rakjam ki Cristiano Ronaldót? Semmi értelme nem lenne…” – tette hozzá Ancelotti.

A Real Madrid szerdán a városi rivális Rayo Vallecano ellen lép pályára idegenben, majd az Eibart fogadja, mielőtt összecsap az Atlético Madriddal a Bajnokok Ligájában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik