Real Madrid: „aprópénz” - német kapus lesz Casillas utódja?

Vágólapra másolva!
2015.04.01. 15:26
Német sajtóértesülések szerint a Real Madrid labdarúgócsapata lemondott a Manchester Unitedet erősítő David de Gea megszerzéséről, és a nyári átigazolási időszakban Németországból költöztetnének a spanyol fővárosba egy kapust a blancók.

Iker Casillas ebben a szezonban szinte kirobbanthatatlan a kezdőcsapatból, ám a kapuskérdés egybehangzó spanyol sajtóhírek szerint továbbra sem megoldott, a háttérben a 33 esztendős spanyol ikon utódját keresik a madridiak.

Keylor Navas elmondása szerint nem adja fel, és addig küzd, amíg beverekszi magát a Real kezdőjébe, ám a madridiak vezetősége a Costa Rica-i lelkesedése ellenére is szeretne legalább egy kapust szerződtetni, akiben Casillas utódját látják.

Korábban David de Geával „szemeztek” a spanyolok, ám a Manchester United nem akar megválni egyik legjobbjától, így a blancók a Bild értesülései szerint Németországban néztek szét, sőt, már meg is van a kiszemelt: a Bayer Leverkusen mindössze 23 esztendős kapuvédője, Bernd Leno.

A Stuttgartban nevelkedő, a gyógyszergyáriaknál alapemberré váló német kivásárlási árát a Bayer 18 millió euróban szabta meg, ez a Realnak „aprópénz”, így a Bild szerint könnyen lehet, hogy Danilo után újabb játékos ír alá Madridban a nyári átigazolási időszak előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik