Real Madrid: „Nem erre számítottam; többet akarok!”

Vágólapra másolva!
2015.03.27. 12:25
Keylor Navas, a Real Madrid Costa Rica-i labdarúgója elmondása szerint nem számított arra, hogy csak második számú kapus lesz a blancóknál, ám így is hálás, és esze ágában sincs feladni.

A tavalyi világbajnokságon berobbanó Navasért 10 millió eurót fizetett 2014 nyarán a Real Madrid, ám Carlo Ancelotti Iker Casillast favorizálja, a spanyolnak szavaz bizalmat a kapuban.

„Őszinte leszek, nem erre számítottam, amikor Madridba költöztem, de nem adom fel könnyen! Mindent bedobok, az edzéseken és a meccseken is próbálom bizonyítani, méltó vagyok arra, hogy a Real Madrid kapuját védjem” – mondta Keylor Navas a Costa Rica-i válogatott sajtótájékoztatóján.

„Nyugodt vagyok, mert tudom, hogy egyszer megkapom a lehetőséget, akkor pedig garantálom, élni fogok vele. Addig is tanulok, és minden percért hálás vagyok, amit ott tölthetek” – tette hozzá a Paraguay elleni felkészülési mérkőzést kapott gól nélkül lehozó Navas.

A 28 esztendős, hatvanszoros válogatott játékos összesen nyolc találkozón lépett pályára a 2014–2015-ös idényben a Real Madridban, ezalatt hét gólt kapott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik