Real Madrid: Én hibáztam? És Benítez cseréi? – Sergio Ramos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.06. 21:45
null
A nyáron még mosolygós volt egymás mellett játékos és edzője – októberre más lett a helyzet (Fotó: Reuters)
Sergio Ramos, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid védője nem fogadta túl jól, hogy Rafa Benítez hibásnak találta őt, azért, mert az Atlético Madrid büntetőhöz jutott a vasárnapi derbin. A spanyol védő inkább edzője cseréiről beszélne.

Benítez Iscót és Karim Benzemát is lecserélte a második félidőben a városi derbin. A Real előnyben volt ekkor még, ám a végeredmény 1–1-es döntetlen lett. A spanyol szakember egy rádióinterjúban kritizálta Ramost, amikor azt mondta, felelőtlenség volt összehoznia a tizenegyest – amit ugyanakkor Antoine Griezmann kihagyott.

„Remélem, ha van mondanivalója, azt közli velem, ha legközelebb találkozunk – reagált Ramos a keddi edzést követően. – Csalódást keltő hiba volt, elismerem. De ettől még nem alszom rosszul. Nem aggódom túl a történteket, mert mindannyian hibázunk, és senki sem szándékosan követi el ezeket.”

„Köszönettel tartozom Keylor Navasnak, aki kivédte a tizenegyest, így az én rontásom nem befolyásolta a végeredményt. Ha már itt tartunk, ha az én hibámról szó esik, talán beszélhetnének Benítez cseréiről is…”

Benzema lecseréléséért a spanyol sajtó is kikezdte Benítezt, mondván a királyiak vezetőedzője ráült az eredményre, és ez lett a veszte.

„Biztos én is mérges lennék, ha az edzőm lecserélne. De erre úgy reagálnék, hogy két gólt lövök, és akkor eszébe sem jutna lehozni. Nagyon jó a kapcsolatom Benzemával, semmi rosszat nem tudok mondani róla” – mondta korábban Benítez, hozzátéve, hogy általában nem olvassa az újságokat, mit írnak róla, de ha igen, akkor sem foglalkoztatják a kritikus hangok.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik