Real Madrid: CR megsérült, Zidane belátta, hogy hibázott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.21. 12:35
null
Cristiano Ronaldo sérülése a legfrissebb hírek szerint nem súlyos (Fotó: Reuters)
A Real Madrid hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Villarrealt a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 34. fordulójában. A királyi együttes háromszoros aranylabdás klasszisa, Cristiano Ronaldo combsérülést szenvedett a meccsen, de Zinédine Zidane vezetőedző szerint nem kell aggódni a portugál futballista állapota miatt, viszont lehet, hogy többet kellene pihentetnie.

 

A 31 esztendős kiválóságnak a hajrában fájdult meg a jobb combja, ezért néhány perccel a meccs vége előtt elővigyázatosságból lesétált a pályáról.

CR HOSSZABBÍT?
Nemzetközi lapértesülések szerint Cristiano Ronaldo hamarosan kétéves szerződéshosszabbítást köthet, ennek értelmében a PSG által csábított portugál klasszis 2020-ig kötelezné el magát a „királyi gárdához”.

A mostani szezonban 47 gólnál járó futballista ebben az idényben a Real Madrid összes eddigi bajnoki és Bajnokok Ligája-mérkőzését végigjátszotta, de Zidane belátta, a szezon korábbi szakaszában nem ártott volna néha pihenőt adnia CR-nek.

„Megrémült, de nem hiszem, hogy súlyos lenne a sérülése. Csütörtökön kiderül, mi történt vele. Most már nyugodtabb vagyok, mint amikor a hajrában láttam őt a pályáról levonulni. Edzőként néha pihentetned kellene, vagy le kellene cserélned az olyan játékosokat, mint Cristiano Ronaldo” – mondta a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Zidane.

Spanyol sajtóhírek szerint a portugál klasszis játéka kérdésessé vált a Manchester City elleni BL-elődöntő első felvonásán, ugyanakkor az is elképzelhető, hogy még a Rayo Vallecano elleni bajnokit sem kell kihagynia. Utóbbi forgatókönyv valószínűségét növeli, hogy Ronaldo csütörtökön arról számolt be az Instagram-oldalán: „minden rendben van”.

A Real Madridhoz kapcsolódó hír, hogy az izomsérüléséből felépülő Gareth Bale a csapat következő edzésén bekapcsolódhat a közös munkába, és szombatra bevethető állapotba kerül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik