Real Madrid: „CR két év múlva visszatérhet az MU-hoz”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.30. 11:09
null
Balague szerint CR visszatér a Manchester Unitedhez – de nem a közeljövőben (Fotó: Reuters)
Nem telik el nap, hogy a nemzetközi sportsajtóban ne kapjon szárnyra egy újabb hír Cristiano Ronaldo jövőjével kapcsolatban. A kétszeres aranylabdás portugál klasszis jövőjéről hétfő este a neves spanyol újságíró, Guillem Balague formált véleményt egy televíziós műsorban.

 

A brit és spanyol lapok hasábjain publikáló Balague szerint CR visszatér a Manchester Unitedhez, de nem a közeljövőben.

„Teljesen egyértelmű, hogy az MU érdeklődik Cristiano Ronaldo iránt, akinek minden álma, hogy visszatérjen az angol klubhoz, az emberek azonban rosszul időzítenek a várható átigazolással kapcsolatban” – kezdte mondandóját a spanyol újságíró.

„A közvélemény azt szeretné, hogy ha lehetséges, akkor már januárban visszatérjen Manchesterbe, de erre nem fog sor kerülni. Ahogy a nyáron sem, mert a Real Madridnak esze ágában sem lesz eladni őt. Két év múlva viszont már eljöhet a váltás ideje, Ronaldo akkor már a 32. életévében fog járni. A spanyol együttesnél lehet, hogy azt mondják majd: »Rendben, jó pénzért elengedjük. Sokat tett a csapatért, de ideje továbblépni«. Az embereknek türelmesnek kell lenniük” – vélekedett Balague.

A portugál kiválóság szerződése 2018-ban jár le a Real Madridnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik