Real Madrid: C. Ronaldo kihagyja a szombati bajnokit

Vágólapra másolva!
2014.04.04. 13:22
A Real Sociedad elleni idegenbeli bajnokit felvezető sajtótájékoztatón Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője elmondta, hogy Cristiano Ronaldo biztosan nem lép pályára a szombati mérkőzésen. Az olasz szakember elárulta azt is, hogy Ángel Di María nem lesz a kezdőcsapat tagja, Isco ellenben biztosan szerepet kap a találkozón.

A kétszeres aranylabdás portugál klasszist a szerdai, Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő hajrájában elővigyázatosságból lecserélték, ám a csütörtöki edzésre már tünetmentesen érkezett. Ennek ellenére a szombati bajnokit apróbb problémák miatt mégis kihagyja.a csütörtöki edzésre már tünetmentesen érkezett. Ennek ellenére a szombati bajnokit apróbb problémák miatt mégis kihagyja.

JESÉ TÉRDE ELFERTŐZŐDÖTT

Ismét kórházba szállították Jesé Rodríguezt, a spanyol élvonalbeli Real Madrid labdarúgóját, mivel komplikáció lépett fel a fiatal támadó rehabilitációja során. A 21 éves csatár március végén műtött térde elfertőződött, így kivizsgálásra Augsburgba kellett utaznia.

A Schalke elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőn keresztszalag-szakadást szenvedő Jesét március 20-án operálták meg Augsburgban. A támadó a rehabilitációját már Spanyolországban folytatta, ám komplikáció lépett fel nála. Műtött térde elfertőződött, ezért a Real Madrid hivatalos közlése szerint ismét Augsburgba utazott, hogy kivizsgálhassák.

A spanyol sajtó szerint Jesének így minden bizonnyal többet kell majd kihagynia, mint hat hónap.

„Cristiano pihenéssel tölti majd a szombati napot, mert egy kicsit fáradt, és kisebb problémája van. Rengeteg tétmeccsen lépett már pályára ebben az idényben, szeretnénk, ha egy kicsit pihenne. Közösen hoztuk meg a döntést, hogy kihagyja a szombati találkozót" – mondta Ancelotti, aki nem tartja valószínűnek, hogy a gyomor- és bélhurutot maga mögött hagyó Ángel Di María a kezdőcsapat tagjaként kapjon lehetőséget.

Az olasz szakember hozzátette, Cristiano Ronaldo helyét minden bizonnyal Gareth Bale veszi majd át, illetve Isco is számíthat játékpercekre.

A súlyos térdsérüléséből lábadozó Sami Khedira állapotával kapcsolatban Ancelotti elmondta, a német válogatott középpályás hozzávetőlegesen két hét múlva bekapcsolódhat a munkába.

A spanyol bajnokság 32. fordulójában rendezendő Real Sociedad–Real Madrid összecsapás szombaton 20 órakor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik