Real Madrid: bizarr kiállítás, a brazil tinisztár kihagyja a Clásicót

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2020.02.23. 22:37
null
Rodrygo eddig hét gólt szerzett a Real Madrid első csapatában (Fotó: AFP)
Vasárnap piros lapot kapott a Real Madrid Castillában a spanyol harmadosztályban, így eltiltás miatt biztosan nem léphet pályára az első csapat jövő vasárnapi, FC Barcelona elleni bajnoki rangadóján Rodrygo, a királyi klub brazil tehetsége.

 

A 19 éves futballista ezen a hétvégén nem került be a Real Madrid első csapatának Valenciába utazó keretébe a Levante elleni bajnoki mérkőzésre – amelyet a fővárosiak 1–0-ra elveszítettek –, helyette vasárnap a klub második számú együttesében, a Castillában lépett pályára a spanyol harmadosztályban.

Rodrygo kezdőként kapott lehetőséget a San Sebastián Reyes elleni találkozón, amelyet a Castilla 2–0-ra megnyert. A második találatot a 87. percben épp a brazil tini szerezte, aki a gólöröme közben összetűzésbe keveredett az ellenfél kapusával, majd elégtételt véve rajta az arcába ordította az örömét, amit a játékvezető sportszerűtlennek ítélt meg, ezért felmutatta Rodrygónak a második sárga lapot.

A KIÁLLÍTÁST IDE KATTINTVA TEKINTHETI MEG!

A spanyol szövetség szabályzata szerint a kiállított labdarúgó eltiltása nemcsak a harmadosztályú bajnokságra vonatkozik, hanem arra a ligára is, amelyben a klub első számú csapata szerepel, így Rodrygo a jövő hét végén sem a fiatalok, sem a felnőttek között nem léphet pályára – a „nagyok” történetesen az FC Barcelonával csapnak össze vasárnap este.

Rodrygo elveszítése azok után különösen fájó lehet a Real Madrid szakmai stábjának és szurkolóinak, hogy súlyos bokasérülése miatt Eden Hazard sem játszhat a Barca ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik