Real: betelt a pohár, ez a két sztár távozhat a nyáron

Vágólapra másolva!
2016.03.01. 13:20
A Real Madrid a nyáron kész megválni két sztárjátékosától, James Rodrígueztől és Iscótól – írja a Marca.

A spanyol lap információi szerint a két játékosnak a szezon végéig maradt ideje arra, hogy meggyőzze a királyi gárda vezetőségét, érdemes a megtartásra. a két játékosnak a szezon végéig maradt ideje arra, hogy meggyőzze a királyi gárda vezetőségét, érdemes a megtartásra.

Mint ismert, a Real Madrid a hétvégén hazai pályán szenvedett vereséget a városi rivális Atlético Madridtól, és már 12 pont a hátránya az éllovas FC Barcelonával szemben.

A mérkőzés után Florentino Pérez találkozott Zinedine Zidane vezetőedzővel, aki két játékos, Isco és James Rodríguez teljesítményével különösen nem volt megelégedve, főként a védekezésben maradtak el az elvárásoktól.

Zidane szerint nincs meg bennük az átütő küzdőszellem, amely egy győztes csapat vezéreiben benne kell hogy legyen és amelyre a nehéz mérkőzéseken óriási szüksége lenne a klubnak.

Zidane állítólag már a helyetteseket is kinézte, Paul Pogbát a Juventusból és Eden Hazard-t a Chelsea-ből kérte Florentino Péreztől. Az elnök beleegyezett abba, hogy Zidane bármelyik játékost kihagyja a Real Madrid meccskeretéből, ha a teljesítménye erre indokot adott.

„A következő szezontól meghatározó változásokra lehet számítani a Real Madridnál” – nyilatkozta a francia vezetőedző.

A Marca továbbá megjegyezte, hogy James Rodríguez és Isco számára is valamelyik PL-klub lehet a következő állomás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik