Real: Bale nem tudja magát elképzelni Manchesterben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.28. 12:37
Véget vetett a jövőjét illető spekulációknak a Real Madrid labdarúgócsapatának walesi szélsője, Gareth Bale.

A Real Madrid és a walesi labdarúgó-válogatott sztárja, Gareth Bale cáfolta a híreket, melyek szerint elhagyná a spanyol fővárost Louis van Gaal és a Manchester United kedvéért.

Hiába nyert Bajnokok Ligáját és játszik kulcsszerepet a Real Madridban Gareth Bale, a 25 éves szélső így is főszereplője volt a januári átigazolási pletykáknak. A Manchester United állítólag több mint 100 millió fontot is ajánlana a villámgyors játékosért, aki 2013-ban érkezett az angol Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur együttesétől.

A walesi csillag azonban a spanyol Cadena Ser rádióállomásnak adott interjújában végett vetett a találgatásoknak, és kijelentette, marad Madridban.

„Nem tudom elképzelni magam a Manchester Unitednél” – mondta Bale.

Januárban ugyan kifütyülte Bale-t a Bernabéu közönsége, amikor az Espanyol ellen a szabadon álló Cristiano Ronaldo mellett helyzetet hibázott, a 48-szoros válogatott játékos hangsúlyozza, jól érzi magát Spanyolországban.

„Nemrég már kérdezték egy interjúban, hogy boldogtalan vagyok-e Madridban – folytatta a blancók légiósa – de elmondtam nekik, hogy nagyon boldog vagyok.”

Bale – aki a 2014–2015-ös idényben 28 mérkőzésen 14 találatnál jár – saját bevallása szerint még sokáig a Realt fogja erősíteni.

„Még hosszú évekig szerződés köt a Madridhoz, jól érzem magam – taglalta Bale. – Trófeákat nyerünk, és még sokáig folytatnám ezt a Reallal.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik