Real Madrid: az elnök állítólag Ibrahimovicért utazott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.08. 11:16
Terjed a spanyol sajtóban a pletyka, miszerint Florentino Pérez, a Real Madrid labdarúgócsapatának elnöke Zlatan Ibrahimovic (PSG) átigazolásának gondolatával játszik.

A Sport – nem árt tudni: Barcelonában adják ki – több forrásra hivatkozva összegzi: Florentino Pérez hatmillió eurót fizetne a Paris Saint-Germainnek a játékosért, a svéd világklasszisnak pedig három évre szóló szerződést kínál évi nettó 12 millió eurós fizetéssel.

Az építési bizniszben utazó Pérez a napokban vállalkozása vezetőjeként utazott Katarba, de több lapban megjelent, hogy útját felhasználja arra is, hogy a PSG katari tulajdonosaival szót váltson Ibrahimovicról.

A svéd csatárt még egy évig köti megállapodás Párizshoz, és mivel hiába győzködte a klub, hogy – a fizetése csökkentését célkeresztbe állítva – tárgyalják újra a szerződését, a PSG hajlik arra, hogy a magas személyi költségektől a játékos eladásával szabaduljon meg.

Korábban a Milan is jelezte: szeretné rábírni Ibrahimovicot, hogy térjen vissza soraiba, olasz források szerint azonban a Real ajánlatával nem versenyezhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik