nemzetisport.hu 2014.08.18 15:26 Frissítve: 2015.01.05 01:24

Real Madrid: Ancelotti elárulta, ki véd az Atlético ellen

A spanyol Szuperkupáért rendezendő párharc első mérkőzésére készülő Real Madrid vezetőedzője, Carlo Ancelotti a találkozót felvezető sajtótájékoztatóján elárulta, melyik kapusa véd a kedden 23 órakor kezdődő meccsen. Az olasz szakember Ángel Di Maríáról, valamint a Milanhoz távozó Diego Lópezről is beszélt.

 

„Casillas véd. Keményen edz, mindenkinek a bizalmát élvezi, meglátjuk, mit hoz a jövő” – kezdte Ancelotti, aki arra még nem tudott választ adni, hogy a visszavágón is a spanyol válogatott kapus kap-e szerepet.

„Di María ugyanúgy a rendelkezésemre áll, mint a többi játékos, ugyanannyi esélye van bekerülni a kezdőbe, mint a csapattársainak. Kedden és pénteken két különböző összeállítású együttes lép pályára, de a kezdőcsapatot több okból kifolyólag sem árulom el. Még a játékosok sem tudnak róla” – mondta Ancelotti, majd a bajnoki címvédő Atlético Madridról ejtett szót.

„Úgy gondolom, részben megváltoztak. Nagy játékosokat szerződtettek, aminek következtében módosult a játékstílusuk. Mint mindig, ezúttal is nehéz ellenfélnek ígérkeznek” – vélekedett a háromszoros BL-győztes szakvezető, aki a brazíliai világbajnokság gólkirályáról, James Rodríguezről is beszélt.

„James a Sevilla ellen nem a megszokott posztján játszott, hanem kicsit hátrébb, ezt meg kell szoknia. Kipróbáljuk ebben a szerepkörben is, de bárhol bevethető” – mondta a kolumbiairól Ancelotti, majd kitért a Milan által szerződtetett Diego Lópezre.

„Úgy döntött, hogy távozik. Senki nem mondta neki, hogy menjen el. A legutóbbi szezonban két kiváló kapussal rendelkeztünk, és ez nem lesz másképp ebben az idényben sem” – tette hozzá a Real Madrid vezetőedzője.

A spanyol Szuperkupa-párharc első felvonása kedden 23 órakor kezdődik. A visszavágóra pénteken kerül sor az Atlético otthonában.

2020.05.25 10:50:16

Spanyol labdarúgás GALAMBOS DÁNIEL (KÉPES SPORT)

A Képes Sport összegyűjtötte a katalánok újkori történetének legjobb tízeseit.

2020.05.20 22:13:11

Spanyol labdarúgás VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A futballmúlt rendíthetetlen és megváltoztathatatlan.

2020.05.01 16:20:42

Spanyol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM, SZÖLLŐSI GYÖRGY

Terjedelmes írással tiszteleg Puskás Ferenc emléke előtt a spanyol konzervatív napilap, az ABC.

2020.04.16 10:34:39

Spanyol labdarúgás FARKAS MÁTÉ

A Real sztárjai is játszottak. Az F1-es közvetítés tapasztalatairól Wéber Gábort kérdeztük.

2020.04.16 10:56:50

Spanyol labdarúgás BABJÁK BENCE

A korábbi újpesti légiós beszélt a valenciai hétköznapokról és a sekélyes emberi kapcsolatokról.