Real Madrid: A PSG ellen az állásom a tét – Zidane

Vágólapra másolva!
2018.01.25. 07:56
null
Zidane tudja, a BL-ben az állásáért is küzd (Fotó: AFP)
Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője roppant dühösen értékelt, miután csapata óriási meglepetésre hazai pályán vereséget szenvedett a Leganéstől, ezzel kiesett a spanyol Király-kupából.

 

 

„Az első mérkőzés megnyerése után nem fejeztük be a munkát – nyilatkozta Zidane a találkozót követő sajtótájékoztatón. – Mondhatunk bármit, ez nagyon nehéz este számunkra. Vállalom a felelősséget, mérges vagyok magamra. Megvizsgáljuk a helyzetet, és változtatunk néhány apróságon. Óriási kudarc ez számomra, nincs mit tenni, mint dolgozni tovább. Csak magunknak köszönhetjük a kiesést, előnnyel várhattuk a visszavágót. Csalódottak vagyunk, legfőképp én, mert az enyém a felelősség. Ez pályafutásom egyik legrosszabb napja. Pocsékul játszottunk, főleg az első félidőben.”

„A játékosaimra nem haragszom, csakis magamra. Ők mindent megtettek, igyekeztek. Nyilván ők futballoztak a pályán, kis részben ők is felelősek.”

„A PSG elleni BL-párharcban az állásom a tét. Ez világos, mint a Nap. Miattam alakultak így a dolgok, nekem kell megtalálni a megoldást. Harc nélkül nem adom fel, bízom magunkban, igyekszem hatékonyabbá tenni a csapatot” – tette hozzá a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes francia tréner.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik