Real: Kroos sokakat megosztó viccére már Ronaldo is reagált

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.02. 08:59
Már Ronaldo is reagált Toni Kroos újévi köszöntőjére, arra, amely sok brazilnál kivágta a biztosítékot. A német csak viccnek szánta a képet, de klubbeli csapattársa, Marcelo sem örült neki annyira.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid középpályása, Toni Kroos a 2014-es világbajnokság Brazília–Németország elődöntőjének eredményével kívánt mindenkinek boldog új évet.

A humoros kép sok brazilnak nem tetszett, hiszen a Joachim Löw fiai által ejtett sebek talán még mindig nem gyógyultak be a dél-amerikai országban.

A német világbajnok azon nyomban reagált a heves hozzászólásokra. „Csak egy kis vicc, és megannyi reakciót váltott ki. Mindenkinek boldog új évet kívánok!” – írta.

Nem sokkal később Ronaldo is feltöltött egy képet. Ő a 2002-es világbajnokság döntőjéről posztolt. Azon a találkozón a németek 2–0-s vereséget szenvedtek Brazíliától. Az akkor duplázó támadó így reagált: „Boldog új évet, Toni Kroos!”

Ronaldo bejegyzését aztán Kroos is megosztotta. A német a következőt írta: „Te megértesz, Fenomén! Neked is boldog új évet, legenda!”

A történtekre Toni Kroos klubbeli csapattársa, Marcelo is reagált a Twitteren: „Boldog új évet mindenkinek, egészséget, és TISZTELJÜK egymást mindig!”



SZAVAZÁS

Ön szerint jó vicc volt Toni Kroos bejegyzése?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik