Real: Kroos és James érkezése Liverpoolba küldheti Iscót

Vágólapra másolva!
2014.07.21. 15:22
A túlzott konkurencia miatt távozhat a spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid labdarúgócsapatának középpályása, Isco.

A Real a nyár folyamán már szerződtette Toni Kroost, és egyre közelebb van James Rodríguez megszerzéséhez is. Érkezésükkel azonban túlzsúfolt lenne a BL-címvédő középpályája, hiszen az új igazolások mellett ott van még Xabi Alonso, Luka Modric, Sami Khedira, Asier Illaramendi, Ángel Di María és Isco is. Utóbbit most a Liverpoollal hozta szóba az angol sajtó.szerződtette Toni Kroost, és egyre közelebb van James Rodríguez megszerzéséhez is. Érkezésükkel azonban túlzsúfolt lenne a BL-címvédő középpályája, hiszen az új igazolások mellett ott van még Xabi Alonso, Luka Modric, Sami Khedira, Asier Illaramendi, Ángel Di María és Isco is. Utóbbit most a Liverpoollal hozta szóba az angol sajtó.

Bár sokaknak úgy maradt meg Isco első szezonja a királyiaknál, hogy csak epizódszereplő volt, valójában a legtöbb mérkőzésen (60-ból 53-on) ő kapott lehetőséget Carlo Ancelottitól.

A Liverpool a nyári átigazolási időszakban már szerződtette Rickie Lambertet, Adam Lallanát, Lazar Markovicsot és Emre Cant, most pedig a túl nagy konkurenciát kapó Iscót vinné. A Realnak mindenképpen el kell adnia néhány játékosát az érkezők mellett, így a spanyol középpályás lehet az egyik távozó, de Khedira és Di María távozása sincs kizárva.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik