Real: James Rodríguez megérkezett Madridba - videó!

Vágólapra másolva!
2014.07.20. 18:06
null
„Hámesz” és felesége már Madridban (Fotó: as.com)
A kolumbiai James Rodríguez vasárnap Madridban járt, ahol spanyol sajtóinformációk szerint a Real Madrid labdarúgócsapatával tárgyal majd.

A Monaco támadója vasárnap 3 órakor érkezett meg a spanyol fővárosba – ahol vélhetően a királyiak vezetőivel egyeztet majd a klubváltás részleteiről –, előtte azonban még továbbutazott Nizzába, hogy jelenlegi klubjával tárgyaljon. Korábbi spanyol és francia sajtóértesülések szerint azonban Ángel Di María értékesítéséig nem jelentik be hivatalosan „Hámesz” szerződtetését.

A Paris Saint-Germainbe tartó argentin játékos 60 millió euróért költözhet Párizsba, a királyiak pedig ezt követően 80 milliót fizethetnek a Monacónak a kolumbiai kiválóságért, akivel kapcsolatban már azt is tudni vélik, hogy a 10-es mezben játszik majd a Realnál.

Az átigazolás tényét valószínűsíti, hogy a spanyol As információi szerint Rodríguez közölte a Monaco vezetőivel, hogy nem hajlandó pályára lépni felkészülési mérkőzésen jelenlegi klubjánál, mert nem szeretné kockáztatni madridi jövőjét egy esetleges sérüléssel.




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik