Real: kölcsönadták a brazilt; fejlemények James-ügyben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.19. 15:12
A Real Madrid egy idényre kölcsönadta brazil védekező középpályását, Casemirót a Portónak, amely opciós jogot is szerzett a játékosra. A spanyol klub kapcsán időközben újabb részletek láttak napvilágot a kolumbiai James Rodríguez esetleges szerződtetéséről.

A következő szezonban kölcsönben a Cristian Tellót, Adrián Lópezt és Bruno Martins Indit is megszerző Portót erősíti Casemiro, a Real Madrid brazil középpályása. A 22 esztendős játékos 2013 januárjában igazolt a spanyol klubhoz, amelynek színeiben eddig 13 élvonalbeli bajnokin lépett pályára. A Sao Paulo-nevelésű futballista végleges megvásárlására a jövő nyáron lehetősége lesz a Portónak, de a Real Madrid a későbbiekben visszavásárlási opcióval rendelkezik.

A tízszeres Bajnokok Ligája-győztes együtteshez kapcsolódó hír, hogy Ángel Di María értékesítéséig nem jelentik be hivatalosan James Rodríguez szerződtetését. A Paris Saint-Germainbe tartó argentin középpályás, szélső 60 millió euróért költözhet Párizsba, a királyiak pedig ezt követően 80 milliót fizethetnek a Monacónak a kolumbiai kiválóságért.

A brazíliai világbajnokság gólkirálya a tízes mezt kaphatja a Realnál, amelynél a valdebebasi edzőközpont lakórészlegében Karim Benzema és Gareth Bale szomszédja lehet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik