Real: itt a tél legőrültebb pletykája, őt vinnék a királyiak?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.02. 15:16
Ha átigazolási időszak, akkor pletykacunami. Minden futballdrukker hozzászokhatott már az őrült transzferhírekhez, a legfrissebb, Franciaországból származó pletyka azonban még a legelvetemültebb szurkolóknál is kiverte a biztosítékot.

Huszonnyolc esztendős, 15-szörös francia válogatott, megfordult Lyonban, Marseille-ben, Newcastle-ban és a Hull Citynél is. És most a Real Madrid figyeli. Ki ő?

A megoldás Hatem Ben Arfa, aki bár a francia futball egyik legnagyobb reménységeként került Angliába, végül megtörve távozott. A lustasága és balhéi miatt bukdácsoló francia trükkmester most állítólag felkerült a Real Madrid kívánságlistájára.

Nem, nem egy sokadrangú spanyol vagy francia lap állította ezt, maga a játékos edzője beszélt erről.

„Ben Arfa elképesztő formában futballozik, mióta a Nice-hez szerződött. Egyáltalán nem vagyok meglepve, hogy olyan hatalmas klubok figyelik, mint a Real Madrid…” – lepte meg a világot egy mondattal Claude Puel, a nizzai piros-feketék vezetőedzője.

Ben Arfa egyébként tényleg nincs rossz passzban, a 2015–2016-os idényben hét gólnál és két asszisztnál jár. De azért a Real Madrid mégis túlzásnak tűnik…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik