Real Madrid: kapus nélkül maradhatnak az előszezonban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.07. 14:17
Könnyen kapus nélkül maradhat a felkészülési előszezonban a Real Madrid labdarúgócsapata. Pénteken kezdenek, hamarosan edzőtáborokba utaznak, Rafa Benítez viszont csak fiatal kapusokra számíthat.

Iker Casillas a távozás gondolatával foglalkozik, esetében egyre közelebbi megoldás a portói folytatás. Spanyol sajtóértesülések szerint napokon belül, még a madridi edzőtáborok előtt bejelenthetik az igazolást, amelynek anyagi oldala egyelőre több kérdést is tartogat. A helyére szerződtetni kívánt David de Gea jelenleg még a Manchester Unitedhoz tartozik. Az ő megszerzéséért több kört kell még futnia a madridi menedzsmentnek a kapusához ragaszkodó angolokkal, akik próbálják anyagilag a legtöbbet kihozni a lehetőségből. Az egyeztetések már hetek óta zajlanak, és várhatón további heteket vesznek igénybe.Iker Casillas a távozás gondolatával foglalkozik, esetében egyre közelebbi megoldás a portói folytatás. Spanyol sajtóértesülések szerint napokon belül, még a madridi edzőtáborok előtt bejelenthetik az igazolást, amelynek anyagi oldala egyelőre több kérdést is tartogat. A helyére szerződtetni kívánt David de Gea jelenleg még a Manchester Unitedhoz tartozik. Az ő megszerzéséért több kört kell még futnia a madridi menedzsmentnek a kapusához ragaszkodó angolokkal, akik próbálják anyagilag a legtöbbet kihozni a lehetőségből. Az egyeztetések már hetek óta zajlanak, és várhatón további heteket vesznek igénybe.

Ideális megoldás lehetne erre a köztes időszakra – Casillas már, De Gea még nincs a keretben – Keylor Navas, ha nem sérülten érkezett volna vissza hétfőn a spanyol fővárosba. A Costa Rica-i légiós Achilles-ín-problémával küzd, teljes felépülés további három hetet vesz igénybe. Jelen állás szerint legkorábban július 27-én, az Inter elleni felkészülési mérkőzésen lesz bevethető állapotban.

Márpedig Rafa Benítez 10-én, pénteken kezdi meg a munkát a madridi együttessel, amely vasárnap utazik el edzőtáborozni Ausztráliába, Kínába, majd Németországba. Július 18-án és 24-én már felkészülési mérkőzések várnak a csapatra, méghozzá Melbourne-ben a Roma, illetve a Manchester City ellen.

A nagyon bő keretben így csupán a 23 éves Fernando Pacheco és a 21 éves Rubén Yánez bevethető kapusként.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik