Real: Ha Isco így folytatja, kihagyhatatlan lesz - Ancelotti

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.28. 14:44
null
Ancelotti áldhatja az eget, hogy ilyen játékosa van, mint Isco (Fotó: Reuters)
Carlo Ancelotti, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője a következő hetekről, Luka Modricról és Iscóról is beszélt.

A blancók négy ponttal vezetik a bajnokságot a Barcelona előtt, amellyel három hét múlva megmérkőznek a királyiak. Az olasz szakember azonban még nem azzal a találkozóval foglalkozik.

„Még három fontos meccsünk lesz az el Clásico előtt, mivel mindegyikért három pontot osztanak, ezért ugyanannyira számítanak, mint a Barcelona elleni összecsapás – mondta Ancelotti. – Nem könnyű az edzők helyzete, mert ha rotálják a csapatukat, ha nem, mindenképpen kritizálják őket. Én most nem akarok variálni az összeállításon, mert nincs túl sok meccsünk, frissek vagyunk, jól játszunk.”

Luka Modric három hónapos sérülése után már elkezdte az edzéseket, így hamarosan újra pályára léphet, ám nem lesz könnyű visszakerülnie a kezdő tizenegybe, Isco ugyanis kiváló formában futballozik.

„Modric még nem bevethető, nagyszerű héten van túl, már majdnem készen áll, de még dolgoznia kell egy kicsit ahhoz, hogy visszatérhessen. Abban bízunk, hogy a Schalke elleni visszavágón már pályára léphet.”

„Nehéz megmondani, Isco melyik pozícióban a legjobb, mivel bebizonyította, hogy mindegyikben szenzációs. Az biztos, hogy jobban járunk, ha a tehetségét a támadásainknál használjuk fel, nem a védekezésünknél. Mindenesetre a hozzáállása kiváló, ez a kulcs a fejlődéshez. Ha így folytatja, kihagyhatatlan lesz a csapatból.”

A Real Madrid vasárnap 21 órától a Villarrealt fogadja, Ancelotti szerint nem lesz könnyű feladatuk a „sárga tengeralattjáró” ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik