Real: felrúgta CR-t, ezzel véget is ért a karrierje Madridban

Vágólapra másolva!
2020.03.28. 17:50
Érdekes „titokkal” állt elő most a spanyol Marca, amelynél állítják, az egyik edzésen bemutatott rossz szerelés vetett véget a Real Madridnál Manu Hernando karrierjének.

A Marca beszámolója szerint a problémák a 2017–2018-as idény végén kezdődtek, mikor az egyik Bajnokok Ligája-meccs előtt meghívták a „nagyok” edzésére a rendre a Castillát erősítő Hernandót.

És bár a fiatal belső védőnek ez óriási lehetőség volt, legnagyobb bánatára Cristiano Ronaldót kellett őriznie, amire messze nem volt felkészülve.

Hernando rosszkor volt rossz helyen, és Cristiano Ronaldo haragját nem tudta lerázni (Fotó: Twitter)
Hernando rosszkor volt rossz helyen, és Cristiano Ronaldo haragját nem tudta lerázni (Fotó: Twitter)

Viszont mindent bedobott, hogy ne mehessen el mellette az azóta már a Juventust erősítő portugál klasszis, aminek az eredménye az lett, hogy egy becsúszással csúnyán elkésett, és elkapta CR lábát…

Ronaldo el is esett, és bár Hernando bocsánatot kért, a portugál nagyon dühös volt, és visszautasította a bocsánatkérést. Ráadásul Zidane sem volt boldog, hogy egy fontos BL-meccs előtt kis híján lesérült csapata legjobbja.

És bár a második csapatnál nagyon elégedettek voltak Hernandóval, ez volt az utolsó edzése a Real Madrid felnőttcsapatánál, sőt, azóta már kölcsön is adták a 21 éves védőt a Racing Santandernek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik