Real: ez fájhatott! Ezt ordították a drukkerek Hazard bemutatásakor

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.14. 09:44
Mint arról beszámoltunk, a Real Madrid csütörtök este hivatalosan is bemutatta a Chelsea-től szerződtetett Eden Hazard-t. A klub mindent megtett, hogy az este tényleg csak a belga klasszisről szóljon, ám ez nem jött össze.

A Real Madridnál nem véletlenül tették estére, a munkaórák utánra Eden Hazard bemutatását, a klubnál ugyanis azt szerették volna, ha megtelik a Santiago Bernabéu Stadion – pont, mint mikor Cristiano Ronaldo lett a Real Madrid játékosa.

Ennek az estének minden perce Hazard-ról kellett volna, hogy szóljon, elvégre a madridi vezetőség benne látja CR utódját, és ő lehet a blancók jövője.

A stadion megtöltése nem sikerült, de így is rengetegen, a beszámolók szerint kereken 50 ezren látogattak ki a Bernabéuba a nagy eseményre.

Nagy csalódással indult Hazard madridi karrierje… (Fotó: AFP)
Nagy csalódással indult Hazard madridi karrierje… (Fotó: AFP)

Ez a szám egyébként magasabb, mint a Getafe (48 364), a Huesca (49 293), a Villarreal (46 294) és a Real Betis (49 879) elleni bajnokik nézőszáma.

Ami viszont meglepőbb, az sem sikerült, hogy ez a nap csak Hazard-ról szóljon.

Amikor ugyanis a fővárosiak szurkolói a belga támadóra vártak a stadionban, elkezdték skandálni az alábbi mondatot: „Queremos Mbappé!”, vagyis „Mbappét akarjuk!”

FutbolBible on Twitter

A Real Madrid az Real Madrid, megesik az ilyen, elvégre, ahogy az az igazi nagycsapatoknál lenni szokott, a drukkerek mindig többet akarnak.

De az élete talán legnehezebb döntését meghozó, gyermekkori álmát valóra váltó Hazard-nak biztosan nem esett túl jól a gesztus…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik