Real: Cristiano Ronaldo nagyon csúf gúnynevet adott Messinek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.11. 17:36
null
Ronaldo és Messi egymás mellett a 2013-as Aranylabda-gálát megelőző sajtótájékoztatón (Fotó: Action Images)
Cristiano Ronaldo és Lionel Messi – a labdarúgás jelenét alapjaiban meghatározó – párharcát csapat- és egyéni szinten sem kell bemutatni, kettejük kapcsolatáról Guillem Balague, a Sky Sports és az AS szakírója fedett fel korábban nem ismert részleteket.

 

Az összesen hat aranylabdát számláló két szupersztár, Messi és Ronaldo a nyilvánosság előtt – legyen az a pályán vagy egy eseményen – mindig a legnagyobb tisztelettel viselt egymás iránt, Balague legújabb könyve szerint azonban a színfalak mögött ez nem mindig van így.

A 2013-as Aranylabda-gálán Ruud Gullit írta le kettejük viszonyát a „különös” szóval. Hideg, távolságtartó, de udvarias.

A spanyol szakíró szerint a mindig maximalista Ronaldo emberi tökéletlenségét bizonyítja, hogy kifelé nemtörődömséget mutat az argentinnal kapcsolatban, közben a valóság teljesen más.

A Telegraph által közölt könyvrészletből kiderül, hogy Cristiano Ronaldo egy obszcén gúnynevet használ, ha Messiről beszél a Real Madrid öltözőjében. Néhány csapattársa is partner ebben.

Ronaldo „motherf*****” néven, magyarra fordítva „f*****j”-nek hívja Messit. Semmi különös, semmi meglepő, semmi kreatív. Egyszerűen „f*****j”. Ha a királyiak keretéből bárki Messivel társalog, azonnali hatállyal ő is „f*****j” lesz. (És Isco kutyája?)

Továbbá a Real Madrid játékosai gyakran faragnak poénokat egymás között, amelyek Ronaldót Messi fölé helyezik, hogy ezzel is tuningolják a portugál gólgép önbizalmát. Balague konkrét példát is hoz. Messit gyakran Ronaldo kiskutyájának, ölebének hívják, aki a portugál a divatos hátizsákjában is elfér.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik