nemzetisport.hu 2017.07.09 10:32 Frissítve: 2017.07.09 10:40

Real: Cristiano Ronaldo döntött, marad a klubnál! – sajtóhír

A madridi AS információi szerint pont került Cristiano Ronaldo ügyének végére: a spanyol lap úgy tudja, a portugál klasszis marad a királyi gárdánál.

Van ok az örömre, nagyon úgy néz ki, hogy Ronaldo marad a Realnál (Fotó: AFP)

 

Lassan egy hónapja már, hogy megjelent a hír, miszerint Cristiano Ronaldo elhagyná a Real Madrid labdarúgócsapatát és Spanyolországot az ellene indított adócsalási per miatt. Az elsőként az A Bola című portugál sportnapilap által tálalt információ megdöbbentette a világot – aztán a kezdeti sokk hamar tovaszállt, így néhány nappal később már vígan azt találgatta a média, hogy vajon hol folytatja pályafutását az aranylabdás klasszis.

A történet persze közel sem ilyen egyszerű, és bár nem egy sztárcsapat szívesen lecsapna Ronaldóra, Florentino Pérez klubelnök korábbi elmondása szerint például szó sincs a támadó távozásáról. Erre egyébként a játékos is utalt az El Confidencialnak.

„Sosem mondtam, hogy elhagyom Madridot. A portugál csapattársaimnak az egyik vacsoránál említettem, hogy rosszulesett az utóbbi hetek bánásmódja velem kapcsolatban. Üldözöttnek és bűnözőnek tekintettek, holott csak a tanácsadóim és az ügyvédjeim utasításait követtem, Angliában és Spanyolországban is” – fogalmazott nemrégiben Cristiano Ronaldo.

Bár a portugál nyíltan nem mondta ki, hogy biztosan marad, a Real Madridhoz közel álló AS megbízható információkra hivatkozva azt írja mai számában, hogy Ronaldo eldöntötte: nem hagyja el a királyi gárdát. A lap hozzáteszi, hogy a korábbi Sporting- és Manchester United-játékos elégedett a madridiak nyári átigazolási politikájával, és izgatottan várja már az új szezont. Nagyon úgy tűnik tehát, hogy eldőlt a nyár egyik legnagyobb kérdése, noha ezt természetesen csak akkor lehet majd teljesen biztosra kijelenteni, ha Ronaldo hivatalos közleményben reagál a távozásával kapcsolatos hírekre.

Ami pedig az adócsalási ügyet illeti: a portugál továbbra is azt állítja, hogy ártatlan és tiszta a lelkiismerete. Mindezek tisztázására július 31-én lesz lehetősége – a spanyol bíróság ugyanis ekkor hallgatja meg őt.

2020.09.20 18:16:34

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Nem parádézott a címvédő a Sociedad otthonában, a nagyobb helyzeteket a hazaiak alakították ki.

2020.09.12 00:20:05

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

INDUL A LA LIGA. Nem halad semerre az Atlético, a Valencia igen, de ennek nem örülhet. Melyik lesz most a meglepetéscsapat?

2020.09.11 12:05:21

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Húsz csapat, melyből a végén négyen a Bajnokok Ligájába jutnak, hárman pedig kiesnek.

2020.09.06 22:44:32

Spanyol labdarúgás BERTA MIHÁLY

ALAPVONAL. A személyes sorsa miatti düh vagy a végzet elfogadása, jelen állás szerint Lionel Messinek is ez a választási lehetősége.

2020.09.02 22:34:44

Spanyol labdarúgás CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Ivan Rakitic: »Sosem felejtem el a pillanatot, amikor édesapám kinyitotta a dobozt. Majdnem elájultam a boldogságtól: két horvát válogatott futballmez volt benne. Abban ettünk, aludtunk, jártunk iskolába, nem akartuk levenni magunkról.«