nemzetisport.hu 2017.07.09 10:32 Frissítve: 2017.07.09 10:40

Real: Cristiano Ronaldo döntött, marad a klubnál! – sajtóhír

A madridi AS információi szerint pont került Cristiano Ronaldo ügyének végére: a spanyol lap úgy tudja, a portugál klasszis marad a királyi gárdánál.

Van ok az örömre, nagyon úgy néz ki, hogy Ronaldo marad a Realnál (Fotó: AFP)

 

Lassan egy hónapja már, hogy megjelent a hír, miszerint Cristiano Ronaldo elhagyná a Real Madrid labdarúgócsapatát és Spanyolországot az ellene indított adócsalási per miatt. Az elsőként az A Bola című portugál sportnapilap által tálalt információ megdöbbentette a világot – aztán a kezdeti sokk hamar tovaszállt, így néhány nappal később már vígan azt találgatta a média, hogy vajon hol folytatja pályafutását az aranylabdás klasszis.

A történet persze közel sem ilyen egyszerű, és bár nem egy sztárcsapat szívesen lecsapna Ronaldóra, Florentino Pérez klubelnök korábbi elmondása szerint például szó sincs a támadó távozásáról. Erre egyébként a játékos is utalt az El Confidencialnak.

„Sosem mondtam, hogy elhagyom Madridot. A portugál csapattársaimnak az egyik vacsoránál említettem, hogy rosszulesett az utóbbi hetek bánásmódja velem kapcsolatban. Üldözöttnek és bűnözőnek tekintettek, holott csak a tanácsadóim és az ügyvédjeim utasításait követtem, Angliában és Spanyolországban is” – fogalmazott nemrégiben Cristiano Ronaldo.

Bár a portugál nyíltan nem mondta ki, hogy biztosan marad, a Real Madridhoz közel álló AS megbízható információkra hivatkozva azt írja mai számában, hogy Ronaldo eldöntötte: nem hagyja el a királyi gárdát. A lap hozzáteszi, hogy a korábbi Sporting- és Manchester United-játékos elégedett a madridiak nyári átigazolási politikájával, és izgatottan várja már az új szezont. Nagyon úgy tűnik tehát, hogy eldőlt a nyár egyik legnagyobb kérdése, noha ezt természetesen csak akkor lehet majd teljesen biztosra kijelenteni, ha Ronaldo hivatalos közleményben reagál a távozásával kapcsolatos hírekre.

Ami pedig az adócsalási ügyet illeti: a portugál továbbra is azt állítja, hogy ártatlan és tiszta a lelkiismerete. Mindezek tisztázására július 31-én lesz lehetősége – a spanyol bíróság ugyanis ekkor hallgatja meg őt.

2019.10.15 09:01:17

Spanyol labdarúgás T. D.

Barcelonában és környékén óriási tüntetések vannak • Frenkie de Jong és Ernesto Valverde is megjárta.

2019.10.08 11:30:00

Spanyol labdarúgás R. B.

A szeptember elején kölcsönbe távozó Rafinhának is több barcás játékperc jutott, mint Rakiticnek…

2019.10.06 19:59:59

Spanyol labdarúgás T. D.

Lionel Messi megszerezte idénybeli első bajnoki gólját • Kilenc emberrel fejezte be a meccset a Barca.

2019.09.28 20:23:01

Spanyol labdarúgás T. I.

A Sevilla és az Osasuna után az Atlético legalább eltalálta a Real kapuját – egyszer. Azt is a 90. percben.

2019.09.28 01:15:33

Spanyol labdarúgás FARKAS MÁTÉ (MADRID)

Megmutatjuk, kinek a meze a legnépszerűbb és hogyan kerül Miki egér a Santiago Bernabéu Stadion környékére.