Real: CR a társakkal edzett, Zidane és Madrid bizakodik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.01. 16:15
Három tétmérkőzés (két bajnoki és egy BL) kihagyása után bizakodásra adhat okot a Real Madrid szurkolói, valamint Zinédine Zidane vezetőedző számára, hogy Cristiano Ronaldo vasárnap a társakkal együtt edzhetett.

A Real a szombati bajnokin a Real Sociedad vendégeként nyert 1–0-ra Gareth Bale góljával, a vasárnapi edzésen a keretet megosztva készültek a labdarúgók. Akik kezdőként kaptak lehetőséget, azok kisebb terhelést kaptak, esetükben a regenerálódáson volt a hangsúly.

Cristiano Ronaldo a közös gyakorláson volt ott a többiekkel, ennek során labdás feladatokat is végeztek. Ezt követően a portugál szélső különmunkát is végzett, ami esetében nem újdonság. Ez gyakran előfordul vele, bár különösen madridi pályafutása kezdetére volt jellemző.

Hétfőn már teljes intenzitású edzést tart a madridi labdarúgóknak a francia szakember, és a tervek szerint CR-nél is fokozzák a terhelést. Zidane a Manchester City elleni szerdai BL-elődöntő hazai visszavágójára gondolva szemléli árgus szemekkel a portugál klasszis egészségi állapotát. A spanyolok az első meccsen vendégként játszottak 0–0-t.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik