Real: betelt a pohár, CR-rel elbeszélgettek az MU-ügyben?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.29. 10:04
null
Az angolok szerint CR-nek nincs választása, marad Madridban (Fotó: Reuters)
Angol sajtóhírek szerint a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetősége megelégelte a pletykákat, és leült Cristiano Ronaldóval, hogy megtárgyalják a portugál jövőjét.

CR és a Manchester United „újraegyesítése" hónapok óta téma a nemzetközi sajtóban. Persze nem teljesen alaptalanul kerültek elő a pletykák, a portugál többször is elmondta, egyszer szívesen hazatérne, a manchesteriek pedig bármikor visszafogadnák korábbi kedvencüket.

Legutóbb a Villarreal elleni találkozón kérlelték a szurkolók Ronaldót a visszatérésre, de a repülő nem hatotta meg ránézésre a blancók hetesét, felnézett, majd faarccal sprintelt tovább.

A Real vezetőségénél úgy tűnik, mégis betelt a pohár. A goal.com információi szerint a madridiak megelégelték a pletykaáradatot, és leültek CR-rel, majd közölték a portugállal, ne is álmodjon arról, hogy visszaköltözik Manchesterbe.

Bár CR7 korábban arról is beszélt, esze ágában sincs elhagyni Madridot, a királyiak biztosra akartak menni, így az angolok információi szerint egy rövid egyeztetés után a csapaton belül hivatalossá tették, nincs az az összeg, amelyért elengednék a közeljövőben a portugált.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik