Real: Benzema és 23 millió euró Luis Suárezért? - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.30. 14:28
null
Luis Suárez a Real Madridban folytathatja? (Fotó: Action Images)
Angol sajtóhírek szerint kész a Real Madrid labdarúgócsapatának téli ajánlata Luis Suárezért, ezek szerint a következő átigazolási szezonban az uruguayi támadóért 23 millió eurót és Karim Benzemát kapná cserébe a Liverpool.

 

Luis Suárez neve már a nyári átigazolási időszakban témát szolgáltatott a Madridnál, de végül a Gareth Bale-ügy elvitte az energiát, de főként az anyagi erőforrásokat. Viszont közeleg az időpont, amikor a Real újra szót kér az átigazolási piacon. Méghozzá a klub hagyományaihoz mérten ezúttal is nagy visszhangot kiváltót. Benzema teljesítményével a szurkolók, és ami fontosabb, a szakmai stáb sincs megelégedve, igazi gólerős centerre, vérbeli befejező emberre vágynak. Márpedig Luis Suárez ilyen.

Éppen ezért más klub is szívesen megszerezné, a Real egyik kihívója lehet az Arsenal. Az uruguayi kapcsán megjegyzést érdemel, hogy nem igazán érzi jól magát a Premier League-ben, bár ez a teljesítményén annyira nem érződik, viszont nyilatkozataiban néha visszaköszön. Amikor speciel éppen ügye van...

A transfermarkt.de szerint Benzema értéke 34 millió euró, Suárezé 42 millió euró. Tehát kettejük között nem éppen 23 milliónyi a különbség, viszont amíg a 25 éves franciának 2015-ig, addig a 26 éves uruguayinak 2018-ig él a szerződése.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik