Real: Benítezzel nem álltunk készen a szezonra – Modric

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.19. 12:32
Luka Modric, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid horvát középpályása elmondta véleményét a néhány hete a gárda élére kinevezett Zinedine Zidane-ról, valamint a francia szakember elődjéről, Rafa Benítezről is.

Azok után, hogy korábban Cristiano Ronaldo elmondta a véleményét Rafael Benítezről és a helyére kinevezett Zinedine Zidane-ról, most a 30 esztendős Luka Modric sem kertelt, amikor az edzőváltásról kérdezték.korábban Cristiano Ronaldo elmondta a véleményét Rafael Benítezről és a helyére kinevezett Zinedine Zidane-ról, most a 30 esztendős Luka Modric sem kertelt, amikor az edzőváltásról kérdezték.

„Zidane-nak megvannak a saját elképzelései, és képes elérni, hogy ezeket meg is valósítsa – fejtette ki Modric a meglátásait a Sportske Novostinak. – Most minden más, mint Benítez idejében volt. Tudom, hogy Zidane nincs túl régóta velünk, de már tisztán látszik, mit szeretne elérni a csapattal, taktikailag milyen ötletei vannak, miben szeretné, ha fejlődnénk.”

„Ő volt a világ egyik legjobb játékosa, neki van kisugárzása, karizmája, ami számunkra fontos. Amikor beszél, mindenki csöndben hallgatja, mindannyian »magunkba akarjuk szívni« a szavait, a tudását. Labdarúgóként annyi tapasztalatot szerzett, hogy nagyon meggyőző, amiket mond.”

„Tömör, egyenesen rátér arra, mit szeretne, nem kertel, nincsenek fölösleges szavai. Benítezzel nem jöttek azok az eredmények, amiket a Real Madridnak el kell érnie, úgyhogy várható volt a távozása. Úgy gondolom, erőnlétileg nem álltunk készen az idényre. Az előszezon után jött elő ez a probléma, nem tudtuk tartani a lépést a többiekkel.”

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik