Real: Benítezt nem vakítja el CR csillogása, nem ő a jövő?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.27. 12:52
null
Benítez hajlandó elengedni C. Ronaldót, ha ez kell ahhoz, hogy „kedvence” tündökölhessen? (Fotó: AFP)
A nemzetközi sportsajtó Carlo Ancelotti menesztése óta kész tényként kezeli, Rafa Benítez ül le a Real Madrid kispadjára, sőt, már részleteket is lehet olvasni a spanyol elképzeléseiről. Most épp az derült ki, hogy a Napoli mestere nem Cristiano Ronaldo köré akarja építeni a csapatot.

„Rafa Benítez lesz a Real Madrid edzője, ez kilencvenkilenc százalék” – mondta korábban Ernesto Bronzetti, a Real Madridtól menesztett Carlo Ancelotti ügynöke. Az angol lapok sem kérdőjelezik meg az olasz szavait, sőt, már azt is tudják, a Nápolyból való távozását vélhetően csütörtökön bejelentő spanyol milyen tervekkel állt elő.

A Daily Telegraph által közölt információk szerint Benítez már tárgyalt Florentino Pérezzel, és mindketten egyetértettek abban, hogy a Real Madrid jövője Gareth Bale.

Bár a walesi ontotta a gólokat a szezonban, a hajrára „elfáradt”, és többször is a szurkolók támadásainak kereszttüzébe került, sőt, a spanyolok és angolok már arról is írtak, hogy a nyáron elhagyja a fővárost a szélső.

A Bale-ért 100 millió euró körüli összeget fizető Florentino Pérez nem szeretné, ha egyik kedvence ilyen sorsra jutna, így arra az elhatározásra jutott, hogy sokkal jobban ki kell emelni a villámgyors ballábast, aki köré a teljes csapatot fel lehet építeni.

Rafa Benítezben partnerre talált a királyi gárda elnöke, a spanyol szakember állítólag a végsőkig hajlandó elmenni Bale-ért, és ha nem sikerül „összeszoktatni” Cristiano Ronaldóval, a portugál klasszistól fog megválni.

„Nem szeretném részletezni, de annyit elmondhatok, ha Rafa ül le a kispadra, a csapatában kiemelt szerepet kap Bale. Ha nem akar távozni Madridból, márpedig úgy tudom, nem akar, ő lehet a Real új sztárja…” – mondta Telegraphnak sejtelmesen Chris Coleman, a walesi válogatott szövetségi kapitánya.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik