Real: Bale kölcsönben térhet vissza egykori klubjához – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.15. 14:03
Spanyol lapértesülés szerint a Real Madrid mindenképp megszabadulna Gareth Bale-től, akit korábbi csapata, a Tottenham Hotspur 10 millió euróért hajlandó lenne kölcsönvenni.

A Real Madrid újjáépítése minden bizonnyal elindul a nyár folyamán. Ehhez nemcsak új igazolásokra van szükség, hanem el kell engedni azokat a futballistákat, akik nem nyújtják a „királyiak” által elvárt szintet. Ezekhez a játékosokhoz tartozik Gareth Bale is, aki 2013-ban érkezett a madridiakhoz 101 millió euróért, ezzel jelenleg is a Real Madrid történetének legdrágábban vett labdarúgója.

Vajon hol folytatja Bale? (Fotó: AFP)
Vajon hol folytatja Bale? (Fotó: AFP)

 

Mint beszámoltunk róla, Zidane két opciót ajánlott fel Bale-nek: balhátvédként folytatja a klubnál vagy távoznia kell a Real Madridtól. Utóbbival az a probléma, hogy a 29 éves futballistárt még nem érkezett ajánlat. A Premier League-ből is csupán a Manchester United és a Tottenham Hotspur érdeklődését lehet hallani.

A Real Madrid állítólag 10 millió euróért kölcsönadná Bale-t abban az esetben, ha egy klub sem szeretné szerződtetni – írja a Marca.

A Tottenham hajlana az üzletre, azonban a walesi játékos heti 350 ezer fontos fizetését (ami bónuszokkal együtt 600 ezer is lehet) nem képes finanszírozni. Florentino Pérez viszont belemenne abba, hogy az angolok csupán 250 ezer fontot fizessenek hetente, a maradékot a Real Madrid állja.

Annak ellenére, hogy Zidane nem tervez a sérülésekkel is bajlódó szélsővel, Bale maradni szeretne, s kitöltené 2022-ig tartó szerződését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik