Real: Bale bólintott, 100 millióért Angliába szerződik - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.22. 13:08
null
Az angolok szerint Bale belátta, jobban jár, ha távozik, így megadta a zöld jelzést az átigazolásra (Fotó: Reuters)
Sajtóhírek szerint Gareth Bale, a Real Madrid klasszisa elfogadta, hogy távoznia kell a blancóktól. Az angolok szerint a walesi 100 millió euróért a Manchester Unitedhez szerződik a nyári átigazolási időszakban.

A többek között az ESPN, a The Guardian, valamint az Independent által is közölt sajtóértesülések szerint végleg eldőlt, Bale távozik Madridból.

Könnyen lehet, hogy igaznak bizonyul a hónapok óta keringő pletyka, ugyanis az angolok szerint már a blancók szélsője is elfogadta, váltania kell.

Bale többször elmondta, remekül érzi magát Madridban, de mivel a nyári átigazolási időszakban várhatóan újabb klasszis érkezik a királyiakhoz, a kispadra kerülhet, így belátta, jobban jár, ha távozik.

Fájó szívvel, de rábólintott hát a Manchester United ajánlatára a walesi, aki sajtóhírek szerint a szezon végén költözhet Angliába.

A célállomás a Manchester United, amely a korábban már emlegetett nyári bevásárlás részeként hajlandó 100 millió eurót fizetni a hasonló összegért Madridba szerződő támadóért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik