Real: az alelnök elszólta magát az új edző személyéről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.31. 12:19
Eduardo Fernández de Blas, a Real Madrid ügyvezető alelnöke elszólta magát a Real Madrid új vezetőedzőjéről, a héten menesztett Carlo Ancelotti utódjáról – számolt be róla a Reuters hírügynökség.

A hírek napok óta arról szólnak, hogy a Serie A-ban szereplő Napolit két szezont követően elhagyó Rafa Benítez lesz a királyiak új trénere, hivatalos bejelentésre a jövő héten kerülhet sor. Ezt erősítette meg (akarva vagy akaratlanul) Eduardo Fernández de Blas is.Napolit két szezont követően elhagyó Rafa Benítez lesz a királyiak új trénere, hivatalos bejelentésre a jövő héten kerülhet sor. Ezt erősítette meg (akarva vagy akaratlanul) Eduardo Fernández de Blas is.

„Ancelotti egy igazi edzőzseni, rendkívül méltányoljuk, amit a Real Madridért tett” – mondta Fernández de Blas egy szurkolói ankéton.

„Néhány nappal ezelőtt még ő volt a világ legjobb edzője, ahogy két évvel ezelőtt José Mourinho volt. Jövő héttől Rafa Benítez az” – tette hozzá.

Carlo Ancelotti két idény után távozott a Real Madrid kispadjáról, ezalatt egy spanyol Király-kupát és a klub történetének tizedik BEK/BL-trófeáját hódította el. A bajnokságban nem tudott az élen végezni, 2015-ben trófea nélkül maradt, így új időszámítás kezdődött a blancóknál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik