Real: Ancelotti visszatérhet korábbi sikerei helyszínére

Vágólapra másolva!
2015.05.19. 17:45
null
Carlo Ancelotti visszatér az AC Milanhoz? (Fotó: Action Images)
Míg Spanyolországban már Carlo Ancelotti helyettesét keresi a sajtó nagy erőkkel, a Real Madrid olasz vezetőedzőjét most éppen korábbi klubjával, az AC Milannal boronálják össze.

 

Miután a királyi gárda trófea nélkül zárja a 2014–2015-ös idényt, Florentino Pérez klubelnök már Carlo Ancelotti utódját keresi a hírek szerint, a jelöltek között felvetődött Jürgen Klopp, Rafa Benítez, José Mourinho és a Portót edző Julen Lopetegui neve is.

Ugyanakkor Ancelotti – ha egyáltalán távozik, akkor – sem marad valószínűleg klub nélkül. A La Gazzetta dello Sport szerint ugyanis távozása esetén korábbi csapatához, a Milanhoz érkezhet.

Az olasz szakember korábban játékosként és edzőként is szolgálta a klubot, utóbbi tisztségében 2001 és 2009 között két Bajnokok Ligáját, bajnoki címet, európai Szuperkupákat, klub-vb-t, Olasz Kupát és olasz Szuperkupát nyert.

A piros-feketék az elmúlt években viszont csak keresik önmagukat, Filippo Inzaghi irányításával csupán a 11. helyen állnak a Serie A-ban, és már biztos, hogy sorozatban a második évben maradnak le a nemzetközi szereplésről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik