Real: Pérez Mourinhót akarja, de a portugál nem kér belőle?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.19. 16:00
null
José Mourinho állítólag nem szeretne visszatérni a Real Madrid kispadjára (Fotó: Action Images)
Florentino Pérez, a Real Madrid labdarúgócsapatának elnöke a hírek szerint a szezon végén leváltaná Carlo Ancelottit, a csapat jelenlegi vezetőedzőjét. Első számú kiszemeltje a kispadra José Mourinho, aki 2013-ban pont a királyi gárdától távozott – méghozzá viharos körülmények között.

 


Guillem Balagué, spanyol szakíró szerint Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke már lázasan keresi Carlo Ancelotti utódját. A vezetőedző a hírek szerint ugyanis a szezon végén távozhat a blancóktól.

„Pérez most új vezetőedzőt keres a csapat élére – mondta Balagué a Sky Sportnak. – Általában ez történik, ha a Real trófea nélkül zárja a szezont. Már megkereste Julen Lopeteguit, a Porto edzőjét, valamint felvette a kapcsolatot Jürgen Klopp-pal, Rafa Benítezzel és José Mourinhóval is, de ő természetesen nemet mondott.”

Mint ismert, Mourinho 2010 és 2013 között már dolgozott a Realnál, ám távozása nagy port kavart, kapcsolata a pletykák szerint megromlott Pérezzel és a játékosokkal is.

A szakíró azt is megemlíti, hogy ha Pérez nem talál megfelelő utódot, akkor nem válik meg Ancelottitól, ám sajtóhírek szerint az olasz már aláírta előszerződését a Manchester Cityvel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik